We maken er samen wat moois van

De creatieve hulp

Wellicht herken je het volgende: je hebt op dit moment even creatieve hulp nodig. Iemand die een keer met je meedenkt en met een creatieve oplossing komt. Liefst zo’n idee waar je zelf nog niet over had nagedacht. Iemand die net iets anders naar jouw uitdaging als ondernemer kijkt en eens niet met die standaard ‘marketing’ oplossing komt. 

Misschien ben je wel net van plan een bedrijf te beginnen. Of misschien heb je inmiddels al een prachtig bedrijf opgebouwd. Beide type ondernemers zitten met dezelfde uitdaging. Hoe onderscheidt jij je van die andere ondernemers, en hoe kun je dat vormgeven? Hoe maak jij jou als als bedrijf zichtbaar tussen al die andere ondernemers? Hoe ziet dat eruit? Wat heb je nodig?

Ik kan je helpen. Of beter gezegd, we kunnen elkaar helpen. Jij bent namelijk de specialist op jouw vakgebied en je weet precies hoe jij je klanten kunt helpen. Jij weet ook waar je klanten zich bevinden en welke type klant voor jouw het best is. Klopt toch? 

Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op ontwerp-en marketing gebied, dat veel ondernemers creatieve hulp kunnen gebruiken. En dat is nou net waar ik jou bij kan helpen! Inmiddels ben ik al 11 jaar actief als creatieve ondernemer en wordt ik het meest blij van enthousiaste ondernemers die een mooie uitdaging hebben. 

Ik geloof erin dat wanneer we elkaar spreken (we) altijd tot iets moois komen.
Laten we er samen iets moois van maken!

Opvallend en uniek

Bijzondere promotiemiddelen

Bijzondere ondernemers hebben bijzondere promotiemiddelen nodig. Maar een van de grootste uitdagingen van deze ondernemers is om zich bijzonder sterk te blijven onderscheiden. Van visitekaartje tot magazine, en van beachflag tot bedrukte zitzak.

Stel je voor dat je al die bijzondere promotiemiddelen snel en eenvoudig online kunt bestellen in je eigen huisstijl. Precies, net zoals je ook wel eens eten of kleding bestelt via een webshop. Geen langdurige offerte aanvragen meer maar gewoon bestellen. 

Als ondernemer met 11 jaar ervaring begrijp ik je maar al te goed. Dat moet gewoon snel en efficiënt kunnen, en als je iets bijzonders zoekt moet dat te verkrijgen zijn. Ik heb goed nieuws voor je. Dat kan! Via mijn promotiemiddelen webshop kun je zelf artikelen bestellen in je eigen huisstijl, zonder moeite.

Promotiemiddelen webshop